23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN KUTLU OLSUN

30.04.2024 20

Şehit Salih Keskin İlk ve Ortaokulu'nda Coşkuyla Kutlandı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Şehit Salih Keskin İlk ve Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Sabah saatlerinde başlayan etkinliklere öğrenciler, öğretmenler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Okulun bahçesi, renkli balonlarla ve bayraklarla süslenirken, öğrenciler de milli kıyafetlerle etkinliğe katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, öğrencilerin hazırladığı çeşitli dans gösterileri ve müzik dinletileri izleyicilerden büyük alkış aldı. Öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Okul Müdürü Selim Karataş, yaptığı açıklamada, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve çocukların bayramı olan 23 Nisan'ı hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Bu özel günde, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalarını, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha donanımlı bir şekilde yetişmelerini hedefliyoruz" dedi.

Etkinlik, öğrencilere çeşitli hediyelerin dağıtılmasıyla son buldu. Öğrenciler, renkli etkinliklerle dolu bu özel günü unutulmaz kıldıkları için mutlu bir şekilde okuldan ayrıldı.

Şehit Salih Keskin İlk ve Ortaokulu, öğrencilere milli ve manevi değerlerini benimseterek, onları geleceğe hazırlamaya devam ediyor30-04-2024